Vollebregt-Barten expertise Business Valuation

19-06-2017 14:15

Daan van Winden heeft recent de opleiding Business Valuation aan de Rotterdam School of Management met goed resultaat afgerond. Dit is dé opleiding voor bedrijfswaardering in Nederland. 

De tuinbouw is volop in beweging: investeringen, aandelentransacties, overnames en fusies zijn steeds meer aan de orde van de dag. De juiste kennis van waarderen is dan van essentieel belang.

Het waarderen van een onderneming vanuit een breed perspectief geeft meer inzage en daarmee meer waarde. De waardering is gebaseerd op het verdienmodel van een onderneming, waarbij verder gekeken wordt dan alleen de waarde van het vastgoed.
Bij een bedrijfswaardering wordt noodzakelijk vooruit gekeken. Waar ga/wil ik met mijn bedrijf naartoe, welke investeringen zijn dan nodig, wat betekent dit voor de liquiditeit, is het plan financieel haalbaar of niet. Belangrijke zaken om bij stil te staan. 

Met de aanwezigheid van deze specifieke kennis is Vollebregt-Barten Onroeren Goed B.V. het makelaarskantoor om zaken mee te doen. Onafhankelijk en deskundig, dat zijn de waarden waar Vollebregt-Barten voor staat.

Indien u over dit onderwerp meer wilt weten, kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

dvanwinden@volbar.nl