We heten Bryan van Teijlingen welkom in ons team.

10-10-2018 12:31

Bryan stelt zich hieronder voor.

Waarom ben ik bij dit bedrijf gaan werken?
Sinds mijn jeugd heb ik al affiniteit gehad met makelaardij. Toen ik de vacature zag van Vollebregt Barten twijfelde ik geen seconde en solliciteerde meteen en dacht dit is de job voor mij. Na meerdere prettige gesprekken met Willem en Daan te hebben gehad, waren zij erover uit, zij wilden mij de kans bieden om mij te ontwikkelen tot makelaar/taxateur. Door eerst als assistent te beginnen en zo de kneepjes van het vak te leren. Vollebregt Barten en het team hebben mij de eerste dagen heel goed opgevangen met een warm welkom en open houding, dit is natuurlijk onwijs prettig om in zulke sferen te starten.

Wat was je vorige baan?
Hiervoor heb ik zo’n acht jaar in het bankwezen gewerkt als adviseur particulieren en heb bij diverse grote banken gewerkt. In het begin vooral op één locatie en in later stadium besloten als interim aan de slag te gaan voor nieuwe uitdagingen. Helaas kon ik  deze uitdaging niet vinden en dat zorgde ervoor dat ik elders mijn uitdaging ging zoeken. Toen kwam Vollebregt Barten om de hoek die mij nieuwe kansen en uitdagingen bood.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan sport, zelf voetbal ik in een vrienden team. In het weekend vind ik ook vaak mijn ontspanning in koken of vissen langs de waterkant. Graag ben ik in de natuur en wandel dan ook vaak met mijn hond door de bossen of op het strand.