Fiscaal/financieel.

Het makelaarskantoor dat ook fiscaal en financieel onderlegd is

De glastuinbouw is een heel kapitaalsintensieve sector. Niet alleen teelttechnische zaken bepalen uw succes, maar ook fiscale en financiële kennis. Die heeft u in veel gevallen in eigen huis. In andere gevallen springt uw accountant bij. Maar vaak genoeg blijven er onderwerpen over waar aanvullende expertise eerste vereiste is. Die vindt u bij Vollebregt-Barten.

We zijn een makelaarskantoor. Maar dan wel één met een grote meerwaarde op fiscaal en financieel gebied. Die kennis hebben we opgedaan bij uiteenlopende transacties, bij uiteenlopende opdrachtgevers. Het is kennis die we graag met u delen.

Gaat het om de onderverdeling van een koopsom over meerdere firmanten? De inbreng van een BV in een andere BV? Om een advies voor de WEVAB, om de werkelijke waarde van uw bedrijf te bepalen? Of wilt u de cijfermatige consequenties van herstructureren of doorstarten helder op papier? We staan voor u klaar.

Fiscaal en financieel advies dat verder gaat

Van belang is dat we verder kijken dan de cijfers. Vaak gaat het antwoord op uw vraag veel verder dan een berekening of calculatie. Cijfers krijgen pas waarde in een bepaalde context. Waarom wilt u die fiscale of financiële support van onze kant inschakelen. Dat kan alleen maar door ons goed te verdiepen in uw persoonlijke situatie en zakelijke drijfveren. We staan erom bekend goed ons ‘huiswerk’ te doen. En om het cijfermatige rapport die meerwaarde mee te geven waar u mee verder kunt. Want het blijft úw beslissing, maar dan wel genomen met een gedegen fundament.

Vollebregt-Barten denkt mee over:

  • Onderverdeling koopsom 
  • Inbreng BV
  • WEVAB waarde 
  • Herstructurering 
  • Doorstart 

Meer informatie over dit onderwerp?